Kart Services Lelystad

Introductie Kart Services Lelystad.

Nieuw voor Lelystad, Flevoland en misschien wel heel Nederland is het idee dat tot oprichting heeft geleid van Kart Service Lelystad, oftewel KSL.

Het bijzondere van het idee is ten eerste dat men zich voornamelijk richt op de recreatieve rijder(s) waarvoor een totaal pakket aan service wordt aangeboden. Dit gaat van advies bij aankoop, verkoop en of onderhoud tot het compleet operationeel houden van de kart incl. eventueel transport naar van kart circuit in opdracht of middels huuraanhanger.

De opslag en het onderhoud zal plaatsvinden in een daarvoor speciaal geprepareerde en droge opslag/service ruimte. Ook kan men hier volgens afspraak en onder begeleiding en of advies zelf aan de Kart sleutelen. Dit laatste kan echter alleen in combinatie met een opslag abonnement en gebruik van door KSL geleverde onderdelen en services. Bij zelf sleutelen is men ook zelf verantwoordelijk voor de afvoer van slijtdelen en of oliën en schoonhouden van de gebruikte ruimte.

Het is tevens de bedoeling dat er periodiek workshops en netwerk avonden zullen worden georganiseerd. Uiteraard alleen toegankelijk voor klanten en leden van de KSL. Er zal een ruimte worden gecreëerd welke bezocht kan worden om te netwerken en of te kijken bij het sleutelen aan de gestalde en of in onderhoud gegeven kart. Directe toegang hiertoe is alleen voor eigenaren van de betreffende kart echter op afstand kan en mag men ook kijken naar het sleutelen in zijn algemeenheid.

Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend echter deze zullen in de orde van grote van euro 50 per maand per kart voor de opslag zijn.

Zodra er meer informatie ter beschikking komt zullen wij jullie direct hierover informeren.

Voor verdere vragen kunt is zich wenden tot de volgende personen:

Jody de Lange telefoon +31 6 52437727

© 2013 - 2024 Lieton Machines Lelystad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel