Evenementen

Beste Kartvrienden en Kartvriendinnen,

Met groot genoegen kondigen wij de allereerste kartbeurs in Nederland aan, die op 8 en 9 maart 2014 zal plaatsvinden in Lelystad. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks evenement gaat worden, om zodoende de kartsport in Nederland te stimuleren en op een positieve manier te presenteren en te promoten.

De kartbeurs zal plaatsvinden op 8 en 9 maart 2014 in twee hallen op Lelystad Airport (AIS - Flamingoweg 20 - 8218 NW  Lelystad).

De openingstijden zijn van 10 tot 17 uur op beide dagen. Als je je registreert*, is de toegang GRATIS.

Je ziet hier het allernieuwste op kartgebied van de verschillende leveranciers, een presentatie van de kartteams, de tuners, de circuits en de organisatoren van wedstrijden in Nederland. Verder kan je alvast je inkopen doen voor het seizoen 2014 en zal er een afdeling met gebruikte karts zijn. Ook aan de historie van de kartsport zal aandacht worden besteed.

Op het dan geheel vernieuwde circuit Kartcentrum Lelystad is er tegelijkertijd de mogelijkheid om met nieuw materiaal van de verschillende leveranciers te testen. Ook zal daar een wedstrijd zijn wie in die twee dagen de snelste ronde op het circuit kan rijden, met daaraan verbonden enkele mooie prijzen. 

De hallen liggen op vijf minuten van het circuit, een pendeldienst zal worden verzorgd.

Een podium programma met daarin bekende kart- en autosport coureurs is voorzien, evenals een kartcircuit voor kinderen, een vliegsimulator en de aanwezigheid van de vakpers. 

Er zullen verschillende interessante prijzen worden verloot onder de bezoekers. 

Volg onze persberichten in de media en zet de data alvast in je agenda! 

 

Wij hopen je op 8 en/of 9 maart 2014 te mogen begroeten.


© 2013 - 2024 Lieton Machines Lelystad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel